Bij CPO Braambosch staat het woningtype en de woningplattegrond niet vast. U bepaalt zelf hoe uw woning eruit komt te zien. Om wel een indruk te geven van de mogelijkheden heeft GUBU architecten een aantal voorbeeldplattegronden gemaakt die hieronder zijn weergegeven.

Woningtype B – 5,4m x 9,5m

Dit woningtype heeft een mansardekap of franse kap. De kap begint op het niveau van de 1e verdieping, door de dakvorm geeft dit type meer ruimte op de 1e verdieping ten koste van de ruimte op zolder. Dit woningtype is naast type A een van de meest compacte woningen binnen het project, uiteraard is op dit type te variëren, bijvoorbeeld door de woning breder te maken, dakkapellen toe te voegen of uit te bouwen op de begane grond.

Woningtype T/H – 6m x 10m

Dit woningtype is een voorbeeld voor een twee-onder-een-kapwoning of ruime hoekwoning. De woning bestaat uit twee volledige woonlagen met een zadeldak, de voorbeeldplattegrond heeft de entree aan de zijgevel met een oprit en parkeerplaats op eigen terrein. Door de volwaardige tweede woonlaag met bruto afmetingen van 6m x 10m bied de slaapverdieping ruimte voor 3 ruime slaapkamer en een badkamer. De zolder is in de voorbeeldplattegrond niet ingedeeld maar kan ruimte bieden voor een kleine slaapkamer. Dit woningtype is een van de ruimere varianten binnen het project, uiteraard is op dit type te variëren, bijvoorbeeld door de woning nog breder of dieper te maken, dakkapellen toe te voegen of uit te bouwen op de begane grond door bijvoorbeeld het toevoegen van een garage.

Woningtype K – 6,6m x 6m

Dit woningtype is een kwadrantwoning, 4 woningen onder één kap tegen een zeer lage VON prijs en uitermate geschikt voor starters of een eenpersoonshuishouden. De woningen hebben een compacte plattegrond op de begane grond van 6×6,6m en een tuin grenzend aan de woonkamer/woonkeuken. Op de verdieping is er ruimte voor twee slaapkamers en een badkamer. De zolder kan gebruikt worden voor opslag, een technische ruimte of eventueel een kleine kamer.

Woningtype A – 5,4m x 9,5m (woningtype voorlopig niet gekozen door de vereniging)

Dit woningtype heeft een zadeldak met een steile helling. De kap begint op het niveau van de 1e verdieping, door de grote dakhelling blijft er toch voldoende ruimte over op de verdieping om 3 slaapkamer te maken. De zolder is in dit voorbeeld niet ingericht maat biedt nog wel ruimte voor een enkele slaapkamer. Dit woningtype is een van de meest compacte woningen binnen het project, uiteraard is op dit type te variëren, bijvoorbeeld door de woning breder te maken, dakkapellen toe te voegen of uit te bouwen op de begane grond.