De vereniging heeft op 23 februari een voorlopige verkaveling vastgesteld, na een eerste sessie ontwerpgesprekken is de verkaveling nader uitgewerkt en afgestemd op de wensen van de vereniging. Op het noordelijke kavel komt een rij van 6 aaneengesloten woningen met toegang tot het achterpad. De woningen op dit kavel zijn voor een deel al toegewezen aan kopers van de vereniging. Aan de westkant van de locatie is nu ruimte gereserveerd voor een blok met kwadrantwoningen, deze woningen met in een lage prijscategorie hebben twee woonlagen met zolder en beschikken over een tuin van ca. 6x8m. De overige kavels aan de westkant bieden ruimte voor twee-onder-een-kapwoningen. Inmiddels is er veel interesse voor een tweede blok met kwadrantwoningen, het plan is daarom onlangs uitgebreid, naast kavel 14/15 is er nog ruimte om een twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

De vereniging zoekt de vereniging nog geïnteresseerden, het gaat hierbij om de lichtgroen gekleurde kavels, de donkergroene kavels zijn reeds (voorlopig) vergeven.
Daarnaast is er ook nog ruimte voor vrijstaande woningen.

Het kan zijn dat onderstaande afbeelding inmiddels niet meer actueel is, informeer bij de vereniging over de actuele stand en de mogelijkheden hiervoor.